SLOW WINE WINTER TASTING 2023 

Vanwege onvoorziene (privé)omstandigheden hebben we moeten besluiten om dit najaar geen open flessen dagen te organiseren. Heel jammer, maar het is niet anders. Natuurlijk hopen we u toch van dienst te mogen zijn voor een uitnodigend glas wijn voor de feestelijke dagen die gaan komen.

________

Due to unforeseen (private) circumstances, we have had to decide not to organize our usual open bottle days this fall. We are so sorry, but there is no other way. Of course we hope to be able to serve you with an inviting glass of wine for the festive days to come.

Proeverijen en advies

open flessendagen

Twee keer per jaar, in het najaar en in het voorjaar, organiseren we open flessendagen. Deze dagen zijn bedoeld om onze  klanten de gelegenheid te bieden kennis te maken met het assortiment. Gedurende twee dagen staan de flessen open en kunt u vrijblijvend kennismaken met onze wijnen.

proeverij op maat

Een proeverij is een heel plezierige manier om de smaken van de wijnen te ontdekken. U proeft samen met andere mensen, met vrienden of familie. Op de werkplek is een proeverij gewild als jaarlijks bedrijfsuitje.  We organiseren een proeverij op de manier zoals u dat wil, wijnen uit een bepaalde regio, wijnen uit een bepaalde prijsklasse, het wijnassortiment van een bepaalde producent etcetera. We komen voor deze proeverij naar de locatie die u wenst, bij u thuis, op het werk, in een bar of restaurant. De prijs is op maat, wordt vooraf besproken en hangt af van het aantal deelenemers, de selectie van wijnen en eventuele reiskosten.

sommelier aan huis

We kunnen we u advies geven over en terzijde staan bij de keuze voor onze wijnen bij een diner of buffet bij u thuis of op locatie. Van tevoren zitten we bij elkaar om wijnen te selecteren die zijn afgestemd op uw gerechten. Naar wens kunnen we tijdens uw feestmaal aanwezig om de wijnen te schenken en u en uw gasten uitleg te geven over de wijnen, over de wijnproducenten en de regio's. Uw feest wordt compleet.

horeca advies

Tot slot kunt u bij slow wine terecht voor uw vragen over aankoop, verkoop en bewaring van wijnen. Wij helpen professionals in de horeca met het opstellen van een wijnkaart en beperken ons daarbij uiteraard niet tot Italie. U kunt daarnaast advies krijgen over de inrichting van de wijnkelder en de voorraden.