SLOW WINE WINTER TASTING 2022

WANNEER
zaterdag 26/11 en zondag 27/11
11:00 - 14:00
14:00 - 17:00
17:00 - 20:00

WAAR
Intro in Situ
foyer AINSI
Lage Kanaaldijk 113B, Maastricht
gratis parkeren

Op zaterdag 26 en zondag 27 november ben je welkom in de foyer bij Intro in Situ in het AINSI-gebouw om onze brede selectie aan natuurwijnen te proeven. Een openflessendag is een uitgelezen kans om te ontdekken welke wijnen bij jou passen. Om elf uur trekken we een veertigtal flessen open, passend bij het seizoen en passend bij de komende feestdagen. Ben jij op zoek naar wijnen voor bij je kersttafel? Mail je menu alvast naar olga@slow-wine.net en wij helpen je dan graag bij de beste combinaties.

Koop hier je entreeticket van €5 en maak een keuze voor de dag en voor een tijdsblok van drie uur. Het entreegeld krijg je terug per €50 wijn die je koopt. Per bestelling maximaal twee tickets retour. Als je meer dan zes flessen bestelt, leveren we gratis bij je thuis!

Heb je zin in een compleet dagje uit? Combineer dan de proeverij met een bijzondere voorstelling van Intro in Situ, door hier een kaart te reserveren. Honger gekregen? In de foyer kun je iets eten van de kleine kaart of genieten van een kaas- of vleesplankje bij een glas van jouw favoriete wijn.    

________

On Saturday November 26th and Sunday November 27th, we welcome you to our wine tasting at Intro in Situ, located in the AINSI Building. Here you can sample our wide selection of natural wines. If you are looking for wines to go with your Holiday recipes, email your menu in advance to olga@slow-wine.net and we'll be happy to help you find the best pairings.

 Please buy your ticket of €5 here and select a day and timeslot of three hours. If you purchase over €50 of wine, your ticket will be refunded. When you order more than six bottles, we will deliver to your home for free!

If you feel like having a full day out, you can even combine the tasting with a concert at Intro in Situ by reserving a ticket hereIn the foyer you can enjoy small dishes or pair a cheese or meat board with a glass of your favourite wine.

Proeverijen en advies

open flessendagen

Twee keer per jaar, in het najaar en in het voorjaar, organiseren we open flessendagen. Deze dagen zijn bedoeld om onze  klanten de gelegenheid te bieden kennis te maken met het assortiment. Gedurende twee dagen staan de flessen open en kunt u vrijblijvend kennismaken met onze wijnen.

proeverij op maat

Een proeverij is een heel plezierige manier om de smaken van de wijnen te ontdekken. U proeft samen met andere mensen, met vrienden of familie. Op de werkplek is een proeverij gewild als jaarlijks bedrijfsuitje.  We organiseren een proeverij op de manier zoals u dat wil, wijnen uit een bepaalde regio, wijnen uit een bepaalde prijsklasse, het wijnassortiment van een bepaalde producent etcetera. We komen voor deze proeverij naar de locatie die u wenst, bij u thuis, op het werk, in een bar of restaurant. De prijs is op maat, wordt vooraf besproken en hangt af van het aantal deelenemers, de selectie van wijnen en eventuele reiskosten.

sommelier aan huis

We kunnen we u advies geven over en terzijde staan bij de keuze voor onze wijnen bij een diner of buffet bij u thuis of op locatie. Van tevoren zitten we bij elkaar om wijnen te selecteren die zijn afgestemd op uw gerechten. Naar wens kunnen we tijdens uw feestmaal aanwezig om de wijnen te schenken en u en uw gasten uitleg te geven over de wijnen, over de wijnproducenten en de regio's. Uw feest wordt compleet.

horeca advies

Tot slot kunt u bij slow wine terecht voor uw vragen over aankoop, verkoop en bewaring van wijnen. Wij helpen professionals in de horeca met het opstellen van een wijnkaart en beperken ons daarbij uiteraard niet tot Italie. U kunt daarnaast advies krijgen over de inrichting van de wijnkelder en de voorraden.