wijnproeverij

coronabeperkingen

Corona zette en dikke streep door onze proeverijen. In 2020 werd alles geschrapt. Zodra het weer kan gaan we in 2021 weer proeverijen plannen. 

open flessendagen

Twee keer per jaar, in het najaar en in het voorjaar, organiseren we open flessendagen. Deze dagen zijn bedoeld om onze  klanten de gelegenheid te bieden kennis te maken met het assortiment. Gedurende twee dagen staan de flessen open en kunt u vrijblijvend kennismaken met onze wijnen.

proeverij op maat

Een proeverij is een heel plezierige manier om de smaken van de wijnen te ontdekken. U proeft samen met andere mensen, met vrienden of familie. Op de werkplek is een proeverij gewild als jaarlijks bedrijfsuitje.  We organiseren een proeverij op de manier zoals u dat wil, wijnen uit een bepaalde regio, wijnen uit een bepaalde prijsklasse, het wijnassortiment van een bepaalde producent etcetera. We komen voor deze proeverij naar de locatie die u wenst, bij u thuis, op het werk, in een bar of restaurant. De prijs is op maat, wordt vooraf besproken en hangt af van het aantal deelenemers, de selectie van wijnen en eventuele reiskosten.

sommelier aan huis

We kunnen we u advies geven over en terzijde staan bij de keuze voor onze wijnen bij een diner of buffet bij u thuis of op locatie. Van tevoren zitten we bij elkaar om wijnen te selecteren die zijn afgestemd op uw gerechten. Naar wens kunnen we tijdens uw feestmaal aanwezig om de wijnen te schenken en u en uw gasten uitleg te geven over de wijnen, over de wijnproducenten en de regio’s. Uw feest wordt compleet.

horeca advies

Tot slot kunt u bij slow wine terecht voor uw vragen over aankoop, verkoop en bewaring van wijnen. Wij helpen professionals in de horeca met het opstellen van een wijnkaart en beperken ons daarbij uiteraard niet tot Italie. U kunt daarnaast advies krijgen over de inrichting van de wijnkelder en de voorraden.